Jau balandžio 26 d. genialiausias pasaulio beatboxeris The Petebox ketvirtą kartą sugrįžta į Lietuvą, į menų fabriką „Loftas“.

Apie Lietuvą pats Pete gali kalbėti ilgai. Neseniai interviu jis prisipažino, kad Lietuvos jam visada mažai, o neseniai populiarindamas mūsų šalį tai padarė ir „BBC“ radijo eteryje.

„Praeitą vasarą buvau pakviestas į festivalį Lietuvoje ir viskas praėjo labai gerai. Organizatoriai vėliau pakvietė mane surengti savo solo pasirodymą. Erdvė yra ganėtinai didelė, tačiau ir tas šou buvo sėkmingas dėka gero „promo“, – apie „Loftą” ir „Loftas Fest“ per „BBC“ kalbėjo vienas gabiausių beatboxerių pasaulyje.

Visa pokalbio apie Lietuvą ištrauka iš „BBC“ radijo eterio:

Keliskart geriausiu ir universaliausiu pasaulio beatboxeriu pripažintas Pete dėl savo energijos, netikėtų sprendimų, genialumo ir pavydėtinos charizmos ant scenos prikausto tiek merginų, tiek vaikinų dėmesį.

„Mums garbė, kad „Loftas“ Petebox’ui yra viena mieliausių koncertinių erdvių visame pasaulyje, o keliauja jis kas mėnesį po keliolika kartų“, – sako menų fabriko „Loftas“ muzikos vadovas Victoras Diavara.

Viskas, ką daro Pete, yra atliekama gyvai prieš tavo akis ir tik jo balso galimybių dėka, dainas įrašant sluoksnis po sluoksnio, su minimalia instrumentų pagalba.

„Jo pasirodymą reikia išgirsti gyvai, kad įvertintum technikos sudėtingumą ir visą atlikėjo energiją ant scenos“, – priduria Vee.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)