Po nesėkme pasibaigusio šeštadienio mačo prieš „Crystal Palace“ ekipą „Chelsea“ vairininkas Jose Mourinho dar kartą prasitarė, kad klubui trūksta aukštos klasės puolėjo, o komanda ruošiasi atsisveikinti su daugeliu futbolininkų.

Realiausiais kandidatais palikti Londono klubą laikomi Fernando Torresas, Ashley Cole‘as, Johnas Obi Mikelis, Demba Ba, Samuelis Eto‘o, Davidas Luizas, Markas Schwarzeris ir Hilario.

Taip pat veikiausiai bus atsisveikinta su keliais futbolininkais, šiuo metu rungtyniaujančiais kitose komandose nuomos pagrindais: Marko Marinu, Victoru Mosesu, Ryanu Bertrandu, Gaelu Kakuta ar Joshu McEachranu.

J. Mourinho patikino, kad „Chelsea“ ieškos tik aukšto kalibro futbolininkų, o vienas iš pirkinių turėtų būti Madrido „Atletico“ lyderis Diego Costa. Taip pat „aristokratai“ akylai seka „Southampton“ gynėją Luke‘ą Shaw.

„Norime pagerinti komandą ir būti aktyvūs transferų rinkoje. Futbolininkai, kurie mažai žaidžia ar yra nepatenkinti bei nori pokyčių, galės nieko nekliudomi palikti ekipą“, – teigė portugalas.