Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria – jei anketa turi daugiau nei kelis išvardintus požymius, verčiau spauskite „kitas“.

1. Jo anketoje yra tik viena nuotrauka. Jei vyras ar vaikinas nenori pateikti daugiau nuotraukų, gali būti, kad jis slepia amžių, svorį arba savo išvaizdą. Jei jis visgi nieko nenori slėpti, bet paviešino tik vieną nuotrauką ir beveik nieko neparašė apie save, greičiausiai jis skyrė mažai laiko pildydamas savo anketą. Tai rodo, kad jis per daug nesistengė kurdamas savo anketą, taigi gali būti, kad užsiregistravo tik iš smalsumo. Vargu, ar galite su tokiu vyru ar vaikinu galvoti apie rimtus santykius.

2. Jis nieko apie save neparašė arba prisistatė vos keliais žodžiais. Tikriausiai nėra nė vienos internetinės pažinčių svetainės, kurioje nebūtų skirta erdvės, kur narys galėtų save pristatyti. Jei vaikinas ar vyras praleido šią skiltį arba užpildė ją vos keliais žodžiais, turėtumėte susimąstyti, ar jis tikrai ieško santykių. Kita vertus, reikia pripažinti, kad užpildyti šią skiltį tikrai nėra lengva, todėl nebūkite tokia griežta tam, ką jis joje parašė. Svarbiausia, kad matytumėte jo pastangas pristatyti save ir atkreipti moterų bei merginų dėmesį.

3. Jis save apibūdina dviem žodžiais: ištikimas ir patikimas. Šie du žodžiai turėtų jus nuraminti ir įtikinti, kad jis niekada jūsų neišduos ir neapgaus. O kam jam reikia tai įrodinėti, jei su juo dar nė nesusipažinote? Galbūt jis žino, kad moterims šios savybės labai svarbios ir nori jas pabrėžti. Bet kuriuo atveju, jei jis nori jus įtikinti tuo, kas ir taip turėtų būti savaime suprantama, būkite atsargi.

4. Jis pateikia netrumpą savybių sąrašą, kurias privalo turėti jo mergina. Jis nori, kad mėgtumėte turistinius žygius, žiūrėti holivudinius filmus, jums patiktų šunys (bent jau tie, kuriuos jis laiko), mėgtumėte skaityti grožinę literatūrą ir gaminti tradicinius valgius. Ar ne per daug jis nori? Ilgą savybių, kurias turi turėti jo mergina, sąrašą vyrai paprastai išvardija ne todėl, kad yra smulkmeniški, o todėl, kad turi skaudžios patirties santykiuose. Greičiausiai jo buvusioji nemėgo gaminti ir nepakentė valyti šuns plaukų, kuriuos kuokštais jo šunys palikdavo ant kilimo ar sofos. Ar tikrai esate pasirengusi kurti santykius su vyru, kuris galbūt mano, kad santykiai gali nepavykti tik dėl nepagamintos vakarienės?

5. Jis daug ko NEmėgsta, NEkenčia ir NEnori. Pavyzdžiui, jis nemėgsta vaikų, nekenčia pokalbių apie politiką ir nenori moters, kuri dirbtų viršvalandžius. Jei vyras naudoja daug neiginių, gali būti, kad jis yra labai konservatyvus ir anksčiau ar vėliau pateiks, kaip minėta anksčiau, labai ilgą reikalavimų sąrašą. Vis dėlto santykiai su tokiu žmogumi gali pavykti. Tiesiog jau nuo pirmųjų laiškų atkreipkite dėmesį, kiek lankstus gali būti šis žmogus ir ar jums tai priimtina.

6. Jis nuolat pabrėžia jūsų seksualumą ir vis „netyčia“ užsimena apie lovos reikalus. Pavyzdžiui, anketoje rašo, kad jo draugė turėtų būti labai karšta. Arba dažnai užsimena apie seksą. Puiku, jei jis pastebėjo, kokia esate seksuali. Tačiau nesitikėkite, kad vyras ar vaikinas, kuriam svarbiausias ir gal net vienintelis kriterijus yra moters ar merginos išorinis patrauklumas, yra pasirengęs kurti rimtus santykius. Greičiausiai tikrieji jo ketinimai visai kitokie.

7. Jis ieško moters, kuri „rūpinasi savimi“. Kitaip tariant, jis ieško moters, kuri galėtų pasigirti idealia figūra ir mėgtų puoštis, tik nenori to atvirai pasakyti. Jei jums patinkantis vyras ar vaikinas nurodė, kad ieško mokančios savimi rūpintis moters, atidžiai išnagrinėkite jo anketą. Ar jis nurodė, bendruose klausimuose, kokio kūno sudėjimo moters ieško? Ar jo reikalavimai jums priimtini? Jei taip, tuomet drąsiai jam rašykite!

8. Dauguma jo sakinių prasideda žodžiu „Aš“. Tai gali reikšti, kad šis vaikinas ar vyras yra taip savimi susižavėjęs, kad kažin, ar jis ras moterį, kuri jam patiktų labiau už jį patį. Būkite atsargi bendraudama su pagyrūnu. Ar tikrai norite gaišti laiką su savimyla?

9. Jūs tiksliai žinote, kodėl pastarieji jo santykiai nepavyko. Vaikinai ir vyrai, kurie neseniai išgyveno skyrybas, jaučia poreikį aptarti visas buvusių santykių detales. Tai gali būti ženklas, kad jis dar vis išgyvena dėl nepavykusių santykių ir yra nepasiruošęs kurti naujų santykių. Kita vertus, tai nereiškia, kad su tokiu vaikinu ar vyru negalite pabandyti užmegzti pažinties, tiesiog būkite atsargi ir atminkite, kad jo žaizdos – dar neužgijusios.

10. Jis sako, kad yra ne toks, kaip visi. Savęs lyginimas su kitais gali rodyti du dalykus: arba jis labai savimi nepasitiki, arba yra pasipūtęs ir per daug save vertina. Paprašykite jo daugiau papasakoti apie save, ir jei jis vis tiek lygins save su kitais, verčiau daugiau dėmesio skirkite kitoms anketoms.