M. Brown figūruoja žiniasklaidos naujienose nuo tada, kai per Lady Gagos pasirodymą, skirtą dainai „Swine“, ji susikišo į gerklę savo pirštus ir ant popmuzikos žvaigždės „atpylė“ žalią skystį. Pateikiame interviu, publikuoto elle.com, ištraukas.

– Kaip pirmą kartą susitikote su Lady Gaga?

– Ji susirado mane per „Born This Way“ vaizdo klipo režisierių Nicką Knightą. Manau, kad jis jai parodė mano kūrinius. Mes kartu dirbome 2009 metais, kai bendradarbiavome kurdami jos „Monster Ball“ interliudija.

– Kaip supratote, kad vėmimas ant drobių yra išskirtinis jūsų bruožas?

– Tai nutiko tuomet, kai man buvo 17 metų. Pradėjau domėtis performansų menu ir man kilo tokia idėja, nes norėjau panaudoti savo kūną performansui apie grožį, kuris eina iš vidaus. Man kilo idėja išvemti vaivorykštę, naudojant kūną kaip tapybos priemonę. Svarbus ir pats tapymo procesas. Aišku, kad paveikslai gali būti gražūs arba ne, tačiau mane domino pats kūrimo procesas.

– Ar prieš prasidedant performansui, būnate suplanavusi paveikslo koncepciją?

– Tame yra labai nekontroliuojamo elemento, kuris man ir patinka. Gali turėti apytikrę idėją, kaip kažkas turėtų atrodyti, bet galutinis rezultatas gali gautis visiškai kitoks, nes negali kontroliuoti, kaip veiks tavo kūnas. Štai kodėl man tai patinka.

– Ar turite mėgstamą spalvą, kuria vemiate?

– Mėlyna, tiesą sakant!

– Kiek kainuoja jūsų paveikslai?

– Maždaug 20 tūkst. dolerių (apie 50 tūkst. litų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)