Klausimas. Kokios spalvos madingos šį pavasarį ir vasarą?

Atsakymas. Šio sezono (pavasario – vasaros) spalvos skirstomos į tam tikras kryptis. Krypčių esama gana nemažai. Nesvarbu, ar kryptis vadinama “švytėjimu”, “akimirka”, “fiesta” ar “pasivaikščiojimu paplūdimyje” – jas vienija ryškių, išsiskiriančių spalvų gausa (nuo citrininio geltonio iki ryškaus raudonumo, nuo lengvos, gaivios violetinės iki rašalinio mėlio).

Kita kryptis veda spalvas į gamtos glėbį, nesvarbu, ar tai miškas, jūra, ar dangaus platybės. Tai baltai - pilki tonai, taipogi visi žalsvai – mėlyni spalviniai variantai.

Kryptis, kuri apibūdinama kaip “karštis” ar “pasivaikščiojimas dykumoje” išsiskiria rusvai – oranžiniais, smėlio ar persiko atspalviais.

“Gyvūnų pasaulyje” – įvairių gyvūnų kailių imitacijos audiniai ir. Be abejo, spalvos (gelsvos su tamsiu akcentu).

Žodyje “folkloras” slepiasi dar viena kryptis, aprėpianti visa tai, kas ateina iš Rytų. Spalvos gan ryškios (bet ne rėksmingos) arba pasteliniai jų atspalviai su ryškiaspalviais siuvinėjimais.

Lengvų, krintančių, skaidrių audinių suknelės. Siluetas moteriškas: trapecinio silueto sijonai iki kelių, prigludę, nedideli švarkeliai, gana siauros iki kauliuko ilgio kelnės (ir kapri taip pat).

Klausimas. Padėkit, visiškai nemoku derinti spalvų, žinau, kad raudona su juoda, balta su juoda arba su mėlyna ,o visa kita - nesuprantu. Norėčiau priderinti 3 spalvas ar 4 spalvas, pvz: -kelnių, švarkelio,marškinukų, skarelės - gal galėtumėt parašyti spalvų derinimo taisykles ar orientacinį modelį??? Labai prašau - padėkit, nes kaip apsirengiu - tai baisu net pačiai žiūrėt į save - jokios harmonijos.

Atsakymas. Visiems, nemokantiems derinti spalvų, galbūt pati geriausia taisyklė: derinti tos pačios spalvos skirtingus atspalvius. Pvz., rudos kelnės, kakavos spalvos palaidinė (gali būti nevienspalvė, o ornamentuota, skarelė – pats ryškiausias akcentas) ir švarkelis – rudas, tik gal su kitos spalvos atspalviu ar faktūra.

Kitas variantas – nederinti nieko , išsiskyrimas iš minios – nieko bloga, tai būtinai patrauks kažkieno žvilgsnį. Ypač tai rekomenduoju jauniems žmonėms.

Klausimas. Esu 174 ūgio "kriaušytė"... Klubai net 115 cm... vaje:( o krūtinės apimtis - ideali - 90cm... Blogiausia tai, kad ir blauzdos storos, 45 cm... Bet ką jau padarysi, seneliai tokie buvo, net tėtis buvo "kriaušiukas"... Sakyčiau, problemų su apsirengimu nelabai kyla, KAIP NEKEISTA, aišku, pagrindinis rūbas - kelnės, o antroj vietoj ir labai retai - ilgas sijonas.

Problema tokia, kad niekaip negaliu pasirinkti, kokio ilgumo švarką dėvėti, dabar visi mano švarkai 75 cm ilgio, arba iki talijos... Jei pasirenku per klubu vidurį - man atrodo, kad savo plačius klubus dar labiau pabrėžiu. Gal galėtumėte ką patarti? Labai ačiū už atsakymą.

Atsakymas. Švarkas gerai iki talijos, ir jei viršus idealus, tai kodėl gi to švarkelio nepasirinkus ryškesnio ar ekstravagantiškesnio (nukreipti dėmesiui nuo jūsų klubų).

Klausimas. Norėčiau sužinoti, kokie džinsai madingi šį pavasarį-vasarą.Taip pat įdomu, ar vis dar madingos kapri kelnės.

Atsakymas. Kelnės gana aptakios, jei tinka – tai net siauros. Ilgis – iki kauliuko.

Jei plačios ir laisvos – tai nuo pat klubų, jokių platėjimų apačioje.

Kapri taip pat į temą – tik siauros, gali atsirasti maži skeltukai šonuose (kelnių apačioje).

Visos prieš tai išvardintos kelnių savybės būdingos ir džinsams.

Vyriški džinsai be jokių nukrypimų nuo normos (suplėšymų, nublukimų, pašviesinimų). Tik siluetas labai prigludęs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją