„Jis pirmas puolė. Pirmiausia jis man trenkė, o paskui bandė smaugti. Trumpam buvau praradęs sąmonę“, pasakojo R. Ūzas, kuris buvo išvežtas į ligoninę, o ten jam nustatytas nosies lūžis.

Pats M. Petkovičius konflikto aplinkybes aiškina kitaip.

„Nenorėjau muštis, tačiau taip elgiausi apimtas baimės. Aš pats esu auka, o ne užpuolikas“, – tikino M. Petkovičius, kuris yra 19 cm žemesnis už lietuvį. - Dar ankstesnėse rungtynėse jis turėjo problemų su kitais žaidėjais. Vienose rungtynėse jis ginčijosi su Robertu Devčičiumi, kitose – su mano broliu Stefanu“.

„Starwings“ klubas iš karto po konflikto atleido Petkovičių. Komandoje neliks ir M. Ūzo – jam siūloma sutartį nutraukti išmokant likusią sezono algą.

„Starwings“ komandoje, kuri tarp aštuonių Šveicarijos lygos komandų žengia šešta, žaidžia dar trys lietuviai – Povilas Čukinas, Adomas Drungilas ir Arūnas Vasiliauskas, - informuoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)