Nesutinku, gerb. Albinute, su pasiūlymu. Už ką pirksi, jei partiniai funkcionieriai - savo žemiškų pagundų įkaitai. „Teisingumą“ atstatė visai ne socialdemokratiškai – nebent tik savo išskirtiniam luomui. Be karštų diskusijų, be lėšų paieškų. O iš tiesų - dėl jų godumo likę kalti pensininkai ir tremtiniai. Dėl šių ir trepsi pusę metų. Tegul, sakau, jie ir perkasi tuos grabus – turi iš ko. Be to, ir jie neamžini. Anot V. Kudirkos, susmerksite bevažinėdami per savo darbo tiltus.

Matydama sudėtingą situaciją ir norėdama skriaudą atitaisyti, konteinerių brolių paraginta, ir aš atsistojau margaspalvėje eilutėje kandidatuoti į prezidentus. Reikia pagaliau valstybėje tvarką padaryti. R. Paksui nepasisekė.

Tinku ir pagal amžių ir pagal dorą. Keturiasdešimt jau perkopiau senokai. Anot savo konkurentės, turtingos našlės, nei patvory voliojausi, nei plaštakių komandoje dirbau, netgi ne nuo vienos žmonos vyro nenuviliojau. Kompetencija? Ir universiteto koridoriais vaikščiojau ir ansambly šokau... Programa konkretesnė net už A. Valinsko „Dekalogą“.

Prioritetai? Pirmiausia likviduočiau Konstitucinį teismą – kodėl valdžia į žmonių smegenis neįmontavo saugiklių nuo galios principu paremtos Teismo išvados interpretacijos ir savanaudiškų pinigų dalybų.? Antra, ir „laužą“, ir liukso klasės automobilius apmokestinsiu 1000 litų – ir kiemai prašviesės, ir lėšų susikaups.

Visų rūšių ir laipsnių alkoholiui pridėsiu 50 procentų – mažiau girtaus, o pilstuko mėgėjai greičiau keliaus Anapilin, kur nei pensijų, nei pašalpų mokėti nereikės. Perteklinį nekilnojamąjį turtą (ypač gautą už parašą dėl laisvės ar perneštą žemę) privatizuosiu ir brangiai parduosiu užsieniečiams (lietuvaičiai su broliais iš užsienio jau pusę Lietuvos supirko). Be referendumo.

Pensininkai atjaunės dešimčia metų. Kurie dar likę. Iš Seimo, Vyriausybės, savivaldybių išmesiu girtuoklius, vagis, apsišaukėlius, pabėgėlius, nusišnekančius, teistus ir teisiamus... Liktų dvi dešimtys altruistų, dirbančių tik Lietuvai. Kaip kadais..

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!