Vienetų varžybų šešioliktfinalyje penkissyk (2003-2005, 2007 ir 2012 metais) šiame turnyre triumfavęs ketvirtas pagal reitingą šveicaras Rogeris Federeris 6:1, 6:4 nugalėjo vokietį Benjaminą Beckerį.

Antro seto viduryje šveicarų maestro, smūgiuodamas sau tarp kojų, ne tik permetė kamuoliuką per varžovą, bet ir pataikė į liniją bei laimėjo tašką.

Septintoji raketė Vokietijos tenisininkas Philippas Kohlschreiberis 6:3, 6:3 įveikė olandą Thiemo de Bakkerį, o aštuntas pagal skirstymą rusas Dmitrijus Tursunovas 7:5, 6:1 privertė pasiduoti slovaką Lukašą Lacko.

Aštuntfinalyje žais ir italas Andreas Seppi, šešioliktfinalyje 4:6, 6:1, 7:5 iš tolesnės kovos eliminavęs dar vieną vokietį Florianą Mayerį, bei ispanas Roberto Bautista, 6:1, 6:3 sutriuškinęs rumuną Adrianą Ungurą.

Kartu su pagrindiniu prizu vienetų varžybų nugalėtojas taps 465 830 dolerių čekio bei 500 ATP klasifikacijos taškų savininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)