Vyras turi būti moters globėju. Jis turi ją aprūpinti. Gaunasi 1000 Lt/mėn. - stengiasi, kad gautųsi 2000 Lt/mėn. Gaunasi 10 000 Lt/mėn. - stengiasi, kad gautųsi 100 000 Lt/mėn. ir t.t.

Jis turi pagelbėti įveikti moters jausmų nerimo audras. Moters Jausmai yra galaktikos dydžio ir viršija moters protą, kad ir koks didelis jis bebūtų. Santuokoje vyro ir moters proto kiekis yra panašaus dydžio, bet moters jausmų kiekis vyrą viršija keliais šviesmečiais. Už tokius jausmų skirtumus - vyras ir myli moterį.

Vyras, dėl mažesnio jausmų kiekio, turi padėti Moteriai įveikti iš jos proto ir jausmų dydžių skirtumo atsirandančią įtampą. Jis turi, tų tornadų metu, priglaust ją savo akmeninėje tvirtovėje. Apsikabinti ir tylėti, giedoti meilės giesmes, kol tie cunamiai praeis ir pan. Vyras turi Moterį globot... ir padaryti jai viską... Moteris turi būti vyro malonumų šventove. Ji turi tikėti, kad jos vyrui viskas pavyks. Viskas - ko vyras siekia: pastatys namus, aprūpins šeimą, mylės žmoną, vaikus, taps žymiu, ar padidins bendrą pažangą, jei jam to reikia ir t.t.

Vyras viską daro tik dėl moters. Jam, be moters, vienam pačiam - nieko nereikia. Tas moters tikėjimas vyru ir yra - ta moters meilė vyrui. Moters palaikymas - vyrui yra Viskas. Tik per šį palaikymą vyras pasiekia visko ko abiem reikia. Kai moteris tiki vyru, ji turi nesikišti į vyro darbo reikalus. Nenurodinėti jam kaip ką daryti, nepriekaištauti. Ji turi būti dėkinga už vyro globą. Moteris turi padėkoti ir girti, kad yra 1000 Lt/mėn. ir tikėti, kad jam gausis 2000 Lt/mėn. Padėkoti ir girti, kad yra 10 000 Lt/mėn. ir tikėti, kad jam gausis 100 000 Lt/mėn. ir t. t. Ji turi patenkinti vyrą... Moteris turi Vyrą patenkinti... Kartu: Su patikusiu žmogum reikia tiesiog pradėti bendrai gyvent, o ne bandyt susidėti vis su kitu, lyginant juos iki begalybės.

Mažiausiai po vienerių metų bendro gyvenimo, prisiekti laikytis kas viršuje parašyta ir tą priesaiką vykdyti iki mirties. Skirtis tik tyčinio smurto atveju. Vyro: neišlaikymo, besaikio svaiginimosi, fizinių ir moters jausmų audrų nesuvaldymu. Moters: netikėjimo savo Vyru, jo nepalaikymu, nedėkingumu jam už globą ir nepatenkinimu. Pavydas ir neištikimybė į Meilę tiesiog neįeina.

Pastabos. Penkios nesąmonės apie Meilę: 1. Santykiai be įsipareigojimų. Kokie čia gali būti įsipareigojimai? Tik tiek, kad aš už Tave galiu numirt, o už Tavo Meilę viską atiduosiu... 2. Meilės nėra. Čia tiesiog - mūsų joje nėra, kadangi mes iki jos nepatempiam... 3. Nėra gerų moterų. Koks esi vyras - tokios moteris tave ir supa. Tas pats galioja ir moterims. 4. Geriau jokio, nei bet kokio. Princo ir princesės nebus. Jais reiks tapti, o jei nebandysi juo/ja būti - iš lėto patapsi niekuom... 5. Nėra jokio tarpusavio lyderiavimo: vyras lyderis moters globoj, moteris lyderis patenkinant vyrą...“

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Savo nuomone galite pasidalinti žemiau: