Jeigu paieškos laukelyje suvesite tokias frazes kaip „bass orgasm“, „subwoofer orgasm“ arba „sound system orgasms“, jums bus pasiūlyta peržiūrėti seriją vaizdo įrašų su patraukliomis merginomis, kurios sėdi keleivio vietoje ir džiaugiasi garso sistemos teikiamais malonumais.

Žemiau esančiuose vaizdo įrašuose viskas vyksta daugmaž taip: vyrukas į automobilį, kuriame sumontuota 10 galingų žemų dažnių garsiakalbių, pasisodina gražuolę, įjungia muziką ir stebi viešnios reakciją. Garsiakalbių sukeliamos vibracijos priverčia merginas drebėti, blaško jų plaukus, o veidus puošia įvairios grimasos.

Tiesa, nepaisant vaizdo įrašų pavadinime esančio žodžio „orgazmas“, taip ir lieka neaišku, ar jos išties pasiekia malonumo viršūnę. Vis dėlto kaip rodo prie automobilio lango prilipusių smalsuolių žvilgsniai, ši atrakcija įdomi ne tik jos dalyviams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)