DELFI Piliečio rubrikoje publikuoti „Talentų Kartos“ programos dalyvių tekstai atskleidė įvairiausias temas – straipsnių autoriai domėjosi ir ateities technologijomis, ir daržų nuoma, svarstė, kaip taupyti, ar kalbino išskirtine patirtimi galinčius pasidalinti žmones.

Kviečiame įvertinti jaunųjų žurnalistų darbą ir balsuoti už Jums labiausiai patikusi tekstą. Jį parengusi komanda bus apdovanota specialiu prizu. Balsavimas truks iki vasario 11 d.


DELFI Piliečio reportažai – tai viena iš 6 mėnesių programos dalių. Jos metu „Talentų Kartos“ dalyviai gvildeno šalies aktualijas ir, atradę savyje žurnalisto gyslelę, rengė straipsnius bei reportažus skaitytojams.

„Talentų Karta“ - tai organizacija, kuri jauniems žmonėms padeda aptikti savo stipriąsias puses ir karjeros kryptį, o verslui rasti žmones, kurie nori ir gali dirbti.

Jaunimui - tai kaip svajonių universitetas, kuriame daug savęs patyriminio pažinimo, o verslui – kaip patobulinta įdarbinimo agentūra, padedanti surasti labiausiai motyvuotus ir gebančius dirbti darbuotojus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)