Prie žmonių, nuostabių bobulyčių maitintojų nė per kelis metrus neprieidavo. Prisivilioti bandė visi geraširdžiai namo gyventojai - liko daug apdraskytų, apkandžiotų „aukų“. Džemas buvo judrus, vikrus, žaismingas, bet nepatiklus. Žmonės matė, kad kažkas negerai su akyte. Greičiausiai tai trauma - arba kas mažam spyrė į akį, arba automobilis partrenkė - gavo smūgį į galvą. Pamažu Džemas jaukėjo, pradėjo pasitikėti žmogumi. Šviesos greičiu atlekia ir minko letenom, jei išgirsta ateinančią maitintoją su virta žuvimi.

Katinukas pradėjo glaustis ir atėjo laikas jį čiupti. Varva ta akytė, o tiksliau - duobutė, nes akytės jau nebėra. Kai į Lietuvą atslinko šaltis, mažylio būklė pablogėjo. Bėgančios iš akies išskyros ir kraujas šalo ant snukučio, nosytės, susidarę šašai kėlė niežulį, mažylis plėšė juos su visa oda..

Pagauti mažiuką buvo lengva, nes klusnios bobulytės mažylį prisipratino (šaunuolės!) - ant rankų į gaudyklę jį įdėjo maitintoja. Keliavome pas gydytoją, o tada - pas globėją. Kol kas naikinami parazitai, lašinami lašiukai į akytę, bet bus reikalinga operacija. Būsime labai dėkingi, jei prisidėsite prie mažylio gydymo, operacijos ir išlaikymo. Reikalinga parama - 300 Lt.

Džemas - nuostabus katinas. Šiuo metu jam 4,5 mėn. Tikras murkliukas - burkliukas. Staigių judesių vengia, bet paimtas ant rankų tuoj glaudžiasi, murkia garsiausiai, meilinasi, nenustoja minkyti letenėlėmis. Apvalus, minkšto kailiuko, trumpom kojelėm, pūstais skruostukais.

Džemas kaip koks pliušinis žaisliukas, toks vaikiškas, juokingas. Juda, kruta, daug žaidžia, išdykauja. Taip, vienos akytės jis neturi. Bet nejaugi tai bus kliūtis sutikti šeimą, kurioje Džemas bus laimingas, mylimas, dovanos džiaugsmą ir laimę savo šeimininkams?

Susipažinkite, nustokite bijoti to, kas nebaisu. Džemas nuo vaikystės turi tik vieną akutę, jam visiškai nepažįstamas gyvenimas turint dvi akeles. Ar pasikeičiate užsidengę delnu vieną akį? Ne. Todėl nebijokite Džemui padovanoti gražaus gyvenimo.

Jei ieškote nuolat murkiančio meilūno, Džemas kaip tik Jums. Susisiekti: tel. 861558898, 868973782, info@rainiukas.lt (VŠĮ „Rainiukas“ - Nepaliksime bėdoje)