Daugiau atletiškumo ir sportiškumo visureigiui BMW X5 suteiks tokie „M Performance“ išorės dizaino elementai kaip juodos priekinės grotelės, šoninių slenksčių apdailos, pažymėtos „M Performance“ ženklu, taip pat anglies pluošto dalys, pavyzdžiui, veidrodėlių gaubtai. Tuo tarpu ortakiai, aptakai bei difuzorius galiniame buferyje tarnaus ne tik kaip išorės dizaino elementai, bet taip pat prisidės prie geresnės automobilio aerodinamikos.

Automobilio salone „BMW M Performance“ versija išsiskirs sportiniu vairu su per vidurį paženklinta raudona juostele, automatinės pavarų dėžės perjungimo svirtimi su anglies pluošto apdaila, akseleratoriaus ir stabdžių pedalais, pagamintais iš aukštos kokybės plieno, bei „M Performance“ grindų kilimėliais.

Išskirtinės šio paketo naujovės važiuoklėje – „BMW M Performance“ stabdžių sistema su mėlynos spalvos stabdžių trinkelių mechanizmais ir 21 colio lengvo lydinio dviejų spalvų „BMW M Performance“ ratlankiai.

„BMW M Performance“ pakete esanti „Power Kit“ sistema, skirta „BMW X5 xDrive35i“, padidina variklio galią, tačiau nedaro įtakos degalų sąnaudoms. Variklio kontrolės sistema padidina galingumą nuo 306 AG iki 326 AG. Maksimalus sukimo momentas taip pat išauga nuo 400 Nm iki 450 Nm.

Žadama, kad sportiškesnio važiavimo pojūčius dar sustiprins ir ypatingas variklio garsas. Dar vienas patobulinimas, prieinamas „BMW X5 xDrive35i“ vairuotojams – „BMW M Performance“ duslintuvo sistema. Taip pat visuose naujojo BMW X5 modeliuose gali būti įdiegta „M Performance“ dujų išmetimo sistema su apdailos elementais, pasirinktinai iš chromo arba anglies pluošto.

„BMW M Performance“ įranga gali būti montuojama BMW 1, 3, 4, 5 ir 6 serijos, taip pat BMW X5 ir BMW X6 modelių automobiliuose. Norimas modelis pasirinktinai gali būti papildytas kai kuriomis arba visomis „M Performance“ paketo įrangos dalimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)