Tarp mūsų buvo labai stiprus emocinis ryšys, aš nuo jos neturėjau jokių paslapčių. Paskambinau į priėmimą, pasikalbėjau su skyriaus gydančiu daktaru, kuris mane nuramino ir pasakė, kad nieko rimto nėra, galiu ramiai eiti miegoti. Aš taip ir padariau.

Apie pirmą valandą nakties prabudau pašokęs iš miego, visas šlapias ir drebantis, prabudo ir žmona, kuri pasakė, kad man kažkas yra ir būtinai turiu eiti į polikliniką... Kadangi negalėjau užmigti, vėl paskambinau į Aukštaitiją daktarui dėl mamos sveikatos, deja jis pasakė, kad pusę valandos reanimavo ir nieko nepavyko, mano mama ką tik mirė.

Sulig tais žodžiais, man dingo visi kairės pusės skausmai. Aš supratau pareigą, prikėliau žmoną, vaikus, ir visi išvykome į Aukštaitiją. Tai kokia jėga valdo visatą, jei aš jutau savo motinos mirtį? Nuo to karto aš pradėjau tikėti, kad kažkas yra sunkiai protu suvokiamo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Tiki antgamtiniais dalykais, ar ne, šiurpios istorijos apie namuose prasidedančius keistus reiškinius - nesuprantamus bildesius, vietas keičiančius daiktus ar neįprastus vaizdinius – priverčia susigūžti kone kiekvieną. DELFI jau rašė apie tai, kaip spiritizmo seansą namie atlikusios merginos teigia, jog jų namuose nesibaigia baisiausi dalykai.

Teiraujamės Jūsų – ar esate atsidūrę panašioje situacijoje, ar girdėję panašių šiurpių istorijų? O galbūt manėte, jog susidūrėte su antgamtiniais reiškiniais, o vėliau išsiaiškinote, jog šių priežastis – itin paprasta, tarkim, statybinis brokas?

Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Istorija“ iki sausio 20 d. Įdomiausios istorijos autoriui padovanosime M. Solonin knygą „Katastrofos chronologija“.