Mėgavosi šiluma

Naujuosius metus E. Vaitkevičė atšventė pas Kipre gyvenančią giminaitę. Moteris džiaugėsi, kad Kipre galėjo mėgautis 25 laipsnių šiluma. Vaikštinėjant po miestą vakarais jau prireikdavo lengvos striukės, tačiau tai tikrai nesutrukdė Eglijai grožėtis įstabia Kipro gamta.

„Su mama įsikūrėme Limasolyje, antrame pagal dydį Kipro mieste. Mane sužavėjo nuostabi miesto panorama. Jaučiausi, tarsi būčiau rojuje. Aplink jūra, kalnai, be snieguotų viršukalnių. Kalnų kaimeliai, alyvuogių ir mandarinų sodai, palmės. Norėčiau kada nors pusmečiui išvykti žiemoti į Kiprą“, - tikino E. Vaitkevičė.

Žavėjosi kipriečių skoniu

Kipre Egliją įspūdi paliko ir puikus aptarnavimas, malonus bendravimas su klientais, nemokamos paslaugos, kaip automobilio nuplovimas pilantis degalus, ar kuro bako papildymas. Eglijai nekilo bendravimo problemų, nes vietiniai puikiai kalba angliškai. Kadangi žiemą Kipras mažai lankomas turistų, moteris galėjo geriau pažinti vietinių žmonių gyvenimą. Kvepalų kūrėja pasakojo, jog kipriečiai daug dėmesio skiria savo išvaizdai, puošiasi labiau, nei Vakarų Europos gyventojai, moterys skoningai rengiasi.

„Pastebėjau, kad Kipre yra tokios pat drabužių parduotuvės kaip ir Londone. Aš mieliau drabužius perku butikuose, kartais sau leidžiu pasilepinti prabangiomis prekėmis. Deja, Limasolyje garsių vardinių drabužių parduotuvių beveik nėra, o jei ir yra, tai kainos labai didelės. Visos prekės skirtos turtingiems rusams, pritaikytos jų skoniui. Įtariu, kad vietinės moterys, norėdamos apsipirkti, skrenda į Milaną, Londoną ar Paryžių“, - svarstė E. Vaitkevičė.

Verkė oro uoste

Moteris jau kurį laiką žavisi ne tik augalais, gamta, bet ir maistu. Tad nieko nuostabaus, jog E. Vaitkevičė aplankė ir Kipre esančius restoranus. Eglija graikų restorane patarė lankytis vieną kartą per mėnesį, nes ant stalo labai gausu vaisių, o jų prisivalgius sunku pakilti iš savo vietos.

„Kai atėjo laikas grįžti namo, supratau, kad pirmą kartą niekur nenoriu skristi. Norėjau likti Kipre ilgesniam laikui. Nesulaikiau ašarų ir dėl to oro uoste man buvo labai gėda. Gal pasidariau labai sentimentali, bet jūros ir kalnų visai nenorėjau palikti. Žinau, kad bet kada galiu grįžti ir esu laukiama“, - DELFI kalbėjo Eglija.

Londone - kasdieniai darbai

Grįžus į Londoną moteris vėl paniro į kasdienius darbus. Sausio mėnesį Eglijos laukia kosmetologijos kursai, kuriuose moteris toliau gilinsis į grožio paslaptis. Porą mėnesių E. Vaitkevičė neplanuoja jokių atostogų, nes nori pabaigti pradėtus darbus: „Vėliau žadu skristi į kokią nors naują vietą, kur dar neteko lankytis. Planuoju kelionę į Grasą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)