„Nors po antros Dakaro dienos ir pakilome 35 pozicijomis, man tai menka paguoda“, - kalbėjo po greičio ruožo grįžęs į bivuaką lenktynininkas Benediktas Vanagas.

„Šiandien (antradienį - DELFI) turėjome bėdų su navigacijos sistema, pasikartojo kuro kaitinimo problemos. Technikų patobulinta kuro tiekimo sistema veikė geriau nei vakar (pirmadienį - DELFI), tačiau įvažiavus į kopas, kur kaitra dar didesnė – pasikartojo vakarykštės bėdos, todėl praradome 1,5 val. Suprantu, kad tai dar tik antra Dakaro diena bei net stipriausioms komandoms ne viskas sklandžiai vyksta, tačiau norėčiau, techninių nesklandumų limitą būti jau išnaudoję“.

Lenktynininką nuo lyderių bendroje įskaitoje skiria 3 val. 36 min ir 44 s.

Trečią Dakaro lenktynių dieną dalyviams reikės įveikti apie 300 km maršrutą greičio ruože. Išvakarėse vykstančiame dalyvių brifinge organizatoriai pranešė, kad greičio ruožas bus trumpinamas 40 km, nes trasa yra sudėtinga, labai akmenuota bei nedėkinga automobiliams. Greičio ruože iš San Rafealio į San Chuaną trasa kils 3 kilometrus virš jūros lygio.

Lenktynės antros dienos greičio ruože automobilių klasėje važiuojantiems sportininkams prasidės 15.48 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)