Ant VCUP puikuojasi gražus, didelis, raudonas užrašas, nurodantis, kad jo darbo laikas – 8-22 val. Patogu tiems, kas ryte pakeliui į darbą užsuka trumpam nusipirkti kokį menkniekį. Bet dažnas jų nusivilia - nuo 8 val. ryto iš viso prekybos centro dirba tik penkios parduotuvės (iš viso jų yra ~160). Visos likusios atsidaro tik nuo 10 val.

Tai ką tada turėtų reikšti ta iškaba, nurodanti prekybos centro darbo laiką? Juk niekur nėra patikslinta, kad tik dalis jo atsidaro taip anksti ir t.t. Kitas netikslumas - restoranų darbo laikas. Gal dėl taupumo, o gal dėl tingumo jau kelerius metus nesikeičia lipdukas ant centrinių durų su jų darbo laiku, nors tas laikas per metus keičiasi mažiausiai gal du kartus. Atrodo, tai tik menkniekis, bet labai atgraso nuo pačio prekybos centro.

Į šią pinklę patekau ir pats. Vieną rytą ėjau pro Konstitucijos prospektą. Labai skubėjau ir ieškojau, kur būtų galima įsirėminti nuotrauką. Ir štai, išvydau VCUP, kuris atidarytas nuo 8 val. ryto. Labai apsidžiaugiau, nes buvo gan šalta. Bet tas džiaugsmas netruko ilgai, nes man bandant pasiekti reikiamą parduotuvę, buvau sustabdytas apsaugos ir informuotas, kad ši parduotuvėlė atsidarys tik nuo 10 val. Ir ne aš vienas buvau taip skaudžiai apgautas. Greta išvydau senyvo amžiaus moteriškę, kuri taip pat buvo pasibaisėjusi tokia melagyste ir iš lėto pėdino išėjimo link. Ir ką sau galvoja gerbiama administracija, taip klaidinanti negausų savo klientų ratą?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Vilniaus centrinės universalinės parduotuvės rinkodaros vadovė Remigija Račylienė:

Dėkojame už Jūsų pastebėjimus. Nuo 8 val. ryto dirba „Maxima“, kelios parduotuvės ir kai kurios kavinės. Plačiau visą informaciją mes pateikiame „vcup.lt“ Labai sudėtinga išvardinti visus kurie dirba nuo 8 val ir pakabinti ant durų. Kiek įmanoma, mes savo klientus informuojame. Taip pat ateityje norės dar prisijungti parduotuvių dirbti nuo 8 val. ryto. Gal remiantis Jūsų pastebėjimais, tiesiog ant pagrindinių durų priklijuosime lipduką, kad nuo 8 val. dirba „Maxima“. Taip pat ir restoranai: didieji restoranai dirba iki 24 val, ir net savaitgaliais - kartais iki 2 val. nakties. Kiek įmanoma visą informaciją talpiname pas mus į tinklapį.