Šventinės „KK2 penktadienio“ laidos kulminacija – dainininkės Ingridos Kazlauskaitės 30 – tasis jubiliejus, iki kurio beliko vos kelios dienos. Šv. Kalėdos – ne tik kūdikėlio Jėzaus, bet ir I.Kazlauskaitės gimimo šventė. Į „KK2 Penktadienio“ studiją Ingrida atvyko nuostabiai pasipuošusi ir pasakojo, kad šis metas jai ypatingas.

„Tikiu, kad gražiausiais mano gyvenimo žiedas prasiskleis būtent šiuo metu“, - švęsdama savo gimtadienį tikino Ingrida. Mergina prisipažino, kad jau tikrai yra pasiruošusi šeimyniniam gyvenimui, svajoja apie 3 vaikus ir vyrą, kuriam rytais galėtų virti košes. Nors asmeninį savo gyvenimą Ingrida labai slepia, vis gi Tomui su Ugne pavyko iškvosti, kad pretendentas į pasakų princus tikrai yra. Ir gali būti, kad jis Ingridai net pasipiršo! Per „KK2 Penktadienio“ filmavimą ant Ingridos rankos išdavikiškai blykčiojo įspūdingas žiedas.

„KK2 penktadienyje“ Ingridą sveikinusi Kristina Brazauskienė į studiją atsinešė firminių savo koldūnų, kurių receptui – daugiau nei 100 metų! Visi svečiai patiekalą ragavo ir gyrė, o Kristina atskleidė nesudėtingą pyragėlių receptą. Taigi, jau šį vakarą pažiūrėję „KK2 penktadienį“, per šventes galėsite mėgautis originaliu patiekalu pagal Kristiną Brazauskienę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)