J. Simpson prisipažįsta jautusi „nuolatinį alkį“ bei turėjusi „didelį apetitą“ pirmojo nėštumo metu, apie kurį visuomenei paskelbė 2011 metų pabaigoje.

„Su Maxwell aš dykinėjau ir gulinėjau. Žinojau, kad pirmą kartą savo gyvenime neprivalau sekti to, ką valgau. Pamaniau – atsipalaiduokim, ir priaugau daug svorio“, - prisimena žvaigždė.

2012 metų gegužės 1 dieną pagimdžiusi pirmagimę 160 centimetrų ūgio šviesiaplaukė pasirašė sutartį su „Weight Watchers“ ir atsikratė 50 svarų (22,7 kilogramo). Netrukus J. Simpson netikėtai vėl pastojo.

Moteris ir laukdamasi sūnaus Ace'o priaugo nemažai svorio, tačiau tikslaus kilogramų skaičiaus atskleisti nėra linkusi. Visgi šį kartą ji tris kartus per savaitę dirbo su asmeniniu treneriu, nuolat ėjo pasivaikščioti su savo „beveik sutuoktiniu“ Ericu Johnsonu, kuris anksčiau žaidė NFL. „Stengiausi per dieną padaryti nuo aštuonių iki dešimties tūkstančių žingsnių. Aš nebandžiau numesti svorio, - tikina žvaigždė. - Aš nenorėjau svorio priaugti“.

Būtent mankšta padeda J. Simpson susidoroti su „hormonais“ kasdieniniame gyvenime. „Treniruotės ir aktyvumas daro mane laimingesne. Atsikratau kur kas daugiau nerimo, jeigu išeinu į lauką, pasivaikštau ir pasikalbu su Ericu, kuris, iš esmės, per mūsų pasivaikščiojimus yra mano psichiatras“, - pasakoja šviesiaplaukė.

Nors jos svoris ilgus metus buvo aptarinėjamas bulvarinėje žiniasklaidoje, moteris neabejodama pasiryžta pasidalinti savo dietos, mankštos bei sėkmės paslaptimis su gerbėjais.
Žmonės bet kokiu atveju apie tai kalbės. Aš taip pat galiu pasirinkti sveiką gyvenimo būdą. Jau pasenęs požiūris, įkyriai aiškinti žmonėms, kiek sveri po nėštumo. Turiu gerai jaustis savo pačios kailyje. Žmonės narstys mane po kaulelį nepriklausomai nuo to, ką darau. Visada būsiu kritikuojama, visada atsiras kam sukurti iš to istoriją“, - įsitikinusi J. Simpson.

Netrukus po to, kai šių metų birželio 30 dieną pagimdė sūnų Ace'ą, jai vėl buvo leista grįžti prie „Weight Watchers“ dietos. Iš pradžių ji laikėsi kompanijos siūlomo plano „Simple Start“ – dviejų savaičių programos, kuri nereikalauja skaičiuoti taškų. „Tikrai greitai išvydau rezultatus“, - teigia J. Simpson, dabar besilaikanti „PointsPlus“ programos.

Be to, moteris daug juda. „Su abiem vaikais milijonus kartų lakstau laiptais aukštyn ir žemyn. Vaikai priverčia tavo medžiagų apykaitą veikti. Ericas ir aš kartu einame pasivaikščioti, - toliau pasakoja ji. - Aš bandau sistemingai per dieną nueiti apie keturias mylias (apie šešis su puse kilometro, red.). Tai verčia mane jaustis geriau“.

Karštoji mamytė šiuo metu dirba su treneriu Harley Pasternaku. Treniruotės su juo trunka 45 minutes ir vyksta keturis kartus per savaitę. „Daug jėgos pratimų, daug įtūpstų ir pritūpimų. Taip pat treniruotės metu netrunka ir kardio-pratimų“, - pasakoja J. Simpson ir priduria, kad jos misija „būti geriausia savo paties versija ir puikiai jaustis“. „Noriu būti puiki mama ir puikus pavyzdys savo vaikams“, - sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)