Kadangi žiema mums dar parodys dantis, arbatos puodelis yra tai, ko labiausiai norime, kai pareiname namo nužvarbintais skruostais. O kad puodelis būtų originalus ir sušildytas Jūsų prisilietimo, siūlome jį aprengti!
Tad pirmiausia namuose apieškokite siūlų atsargas - jeigu jų neturite, teks nusipirkti. Tiesa, puodeliui reikia labai nedaug, tad užteks vieno nedidelio kamuoliuko. Nebent ši idėja jus taip sužavės, kad nuspręsite aprengti visą puodelių armiją!

Megzti siūlome ištisinę juostą, prieš tai gerai išmatavus puodelio apimtis. O paskui įtaisyti 3 sagutes ir kilputes, kad puodelio megztinukas turėtų galimybę išsimaudyti, kai susimurzins, bei nusirengti, kai puodelis norės maudytis.

Kaip megztinuką dekoruosite, priklauso nuo jūsų noro ir sugebėjimų - gal papuošite pynutėmis, o gal numegsite ar išsiuvinėsite raudoną širdutę.

Linkime gražių švenčių!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)