Andrius pasakojo, kad jo katei šiuo metu – maždaug vieneri. „Praeitais metais žiemos pradžioje draugė grįždama namo rado prie durų dar visai mažą, bet peršalusią ir sergančią katytę. Pasiėmė namo ir iš karto nusprendė, kad padovanos man. Vežėm pas veterinarą, nes labai sirgo“, - pasakojo Andrius.

Jis nurodė, kad ilgiau laukus, „dar kelios dienos lauke ir būtų neišgyvenus“. Andriaus teigimu, veterinaras net mėginęs Siamo veislės už kelis šimtus litų perpirkti. „Per kelias savaites pasveiko, labai pagyvėjo ir dabar baisiai pasiutus, laksto sienomis, turi daug energijos. Neįprastai meili, prisiriša prie žmogaus, turi „šunišką“ charakterį“, - rašė Andrius.

Skaitytojo katė namuose iš tiesų elgiasi taip, kaip būtų įprasta išauklėtam šuniui – gaudo ir atneša jai numestus daiktus šeimininkui:

Norite augintinio? Daugybė jų šiuo metu ieško namų. Juos galite pamatyti DELFI Piliečio „Ieškau namų“ rubrikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)