„Berniukai jau sakė, kad nori tatuiruočių. O aš sakau jiems: „Būkite kitokie, nesidarykite tatuiruočių“, – praėjusio šeštadienio Jonathan Ross pokalbių laidoje sakė D. Beckhamas.

„Jie atsakė: „Ne, darysimės tatuiruotę, mama ir tėti.“ Negaliu jiems uždrausti“, – teigė garsusis futbolininkas.

Tiesa, čia tėčio atlaidumas baigiasi. Futbolo rungtynėse buvęs sportininkas buvo priverstas palaikyti Romeo priešininkų komandą.

„Romeo <...> nesulaikė kamuolio ir pargriovė vaikiną, turėjau skirti jam pražangą, – aiškino D. Beckhamas. – Romeo <...> atsisuko ir pasakė: „Negaliu patikėti, kad šitaip su manim pasielgei, tėti. Jis apsiverkė. Tai buvo jam pamoka.“

Berniukai stengiasi gerai žaisti, kita vertus, jie žaidžia pramogai, sako D. Beckhamas. Jis neigia gandus, kad jų ateitis futbole jau užtikrinta.

„Berniukas sunku, nes vos tik jie sulaukia kvietimo iš jaunių „Chelsea“ ar „Fulhan“ komandų, <...> žmonės ima kalbėti, kad jie jose ir žais“, – pridūrė D. Beckhamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)