Matėsi, kad jis turi metų, tačiau meilei iš pirmo žvilgsnio amžius nesvarbus. Na, prisėdau netoliese ir akies krašteliu stebėjau jį, jo figūrą, lūpas, akis... Įsimylėjau jį, bet nedrįsau jam to sakyti, nes niekada nežinia, su kuo susidursi. Jis pirmas mane prakalbino; pradėjom šnekėt apie save: kad aš atvykus į Angliją neseniai, kad jis iš šiltosios P. Amerikos...

Po to perėjom prie Zodiako ženklų, kad abudu +uvys ir, kokia likimo ironija, mūsų gimtadienių skirtumas - tik 2 dienos! Tačiau man tais metais suėjo 19 metų, o jam - 49...

Atėjo akimirka išsiskirti, ir jis greitai išsiėmęs lapelį ir rašiklį užrašė savo mobilų numerį. Tuo metu sunkiai sirgau depresija, jam papasakojau, tad jis pasiūlė savo pagalbą kada prireiks.

Pirma šnekėdavom telefonu, dažniausiai apie mano bėdas, paskui pasiūlė susitikt ir tą pirmą kartą mudu nuvažiavom į Londoną :) Grįžom atgal į savo Orton'o miestelį ir susitarėm susitikti kitą dieną.

Tad šitai tęsėsi apie du mėnesius, kol vieną dieną jis guodė mane, apimtą didelės nevilties. (Niekad dar nedrįsau sakyt apie artimesnę draugystę). Ir tuomet jis pažiūrėjo tiesiai man į akis ir pasakė, kokia aš graži, ir paklausė, ar gali mane pabučiuoti į lūpas.

Praradau amą, nes tikrai to niekad nesitikėjau. Ir neprieštaravau. Antrą dieną vėl bandė, bet truputį prisibijojau - dėl amžiaus; tačiau kai yra posakis, kad trečias kartas nemeluoja, tai mums tas pats nutiko - jis pasilenkė, sušnibždėjo „aš tave myliu“ ir abu pradėjom karštai bučiuotis.

Tad ir prasidėjo mūsų draugystė. Abu nutarėm, jog savo šeimoms pasakysim apie mūsų santykius tik kai bus kažkas rimčiau - vaikas. Tad mes susitikinėjam slaptai nuo mano šeimos, kad jų priekaištai negadintų mūsų gyvenimo :)

Bet ir smagu, nes mūsų draugystė, nors ir slapta - bet vis vien kupina nuotykių ir vis naujų įspūdžių, ir tai jau tęsiasi daugiau nei 3 metai :) Tad tikrai galiu pasakyti, kad amžius - tai ne viskas; niekados nesigailėjau nieko iš šios meilės :)

Sweetbriar.

***************

Šis rašinys yra konkurso „Didžiausia mano gyvenimo paslaptis“ dalis. Kviečiame dalyvauti! 5 geriausių istorijų laukia J. K. Rowling nauja knyga „Netikėta vakansija“ su pačios autorės autografu, kurią išleido leidykla „Alma littera“.

***************

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)