1.6 l CDTI variklis – tai „Opel” pavaros sistemų pasiūlos kampanijos sekantis žingsnis. Variklis atitinka „Euro 6” taršos standartus, degalų sąnaudos siekia 3,9 l/100 km ir tai yra 7 proc. mažiau nei jo pirmtako, 1.7 l 130 AG agregato su „Start/Stop“, sąnaudos.

Šis motoras išvysto 136 AG ir 320 Nm maksimalų sukimo momentą. Ši „Astra” versija nuo 0 km iki 100 km įsibėgėja per 10,3 sek., o maksimalus greitis yra 200 km/val.

Gamintojai žada, kad naujas 1.6 l CDTI pirmaus savo klasėje dėl mažo triukšmingumo ir vibracijos, nes naudojama daugiataškė NGV degalų įpurškimo sistema. Papildomi komponentai, variklio dangtis buvo atskirti specialia sandarinimo sistema, todėl vairuotojo ir keleivių nevargins triukšmas iš variklio skyriaus.

Aukštos technologijos vyrauja ir „Astra“ salone: nauja „IntelliLink” informacijos – pramogų sistema leis patogiai naudotis išmaniu telefonu ir jį valdyti 7 colių dydžio spalvotame ekrane. Su „CD 600 IntelliLink“ sistema galimos ir kitos funkcijos – skambučiai naudojant „Bluetooth” bei automobilio garso aparatūra. Be to sistema turi USB jungtį.

Greitai ir tiksliai veikianti navigacijos sistema standartiškai prieinama „Navi 650 IntelliLink” ir „Navi 950 IntelliLink” įrangoje. „Navi 950 IntelliLink” variantas turi visos Europos žemėlapius, o reikiamas kelionės tikslas gali būti įvedamas balso komanda. Be to, radijo imtuvas automatiškai atpažįsta grojamas dainas, albumus bei atlikėjus net ir naudojantis USB. Naudojantis USB ar „Aux-In” kištuku, vairuotojas ar keleiviai spalvotame ekrane gali peržiūrėti nuotraukas esančias telefone. Taip galima skaityti SMS žinutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)