"Choras juokėsi, kad toje komandoje futbolą normaliai be jo žaidžia tik vienas vietnamietis", - pasakojo Marius Berenis.

Dar vienas netikėtumas Choro laukė susipažinus su lenkų studentais. Šiems paklausus, ar neturi pažįstamų Lenkijoje, muzikantas pasipasakojo, kad pažįsta jų aktorių Cezarį Pozūrą ir netgi dalyvavo jo vestuvėse. Lenkai išvadino jį melagiu ir supyko. Pasirodo, tas aktorius Lenkijoje yra toks pats garsus ir mylimas kaip Bradas Pittas. Tačiau Choras net nemėgino meluoti - jis iš tikrųjų pažįsta aktorių ir dalyvavo jo vestuvėse. Pasak Tru, ispanų studentams, kurie yra dideli krepšinio aistruoliai, Choras nebedrįso sakyti, kad asmeniškai pažįsta Arvydą Sabonį, nes ir tie būtų sureagavę panašiai, mat A.Sabonį jie prisipažino tiesiog dievinantys.

"Žodžiu, niekas netiki, kad Choras Lietuvoje yra žinomas. O mes su Bilu sugalvojame pokštą, kuris parodytų, kas toks yra Choras. Mums tereikėtų nuvykti į Vokietiją ir kartu atsivežti A.Sabonį bei C.Pozūrą. Žinoma, prie universiteto reikėtų privažiuoti dviem dideliais limuzinais. Manau, kad to visiems užtektų", - juokdamasis slaptą planą dėstė Tru.