„Jaučiu, jog parako dar turiu ir jaunesniems komandos draugams galiu padėti ne vien patarimais. Šis sezonas man tikrai geras, pavyko įmušti ir du bene gražiausius karjeros įvarčius, o tokie smūgiai tikrai ne mano stiliaus, - futbolo.tv kalbėjo Ričkos pravardę turintis puolėjas.

Kurį karjeros etapą išskirčiau kaip įsimintiniausią? Turbūt laiką, praleistą Škotijos „Hearts“ klube, nes tai – futbolo šalis. Iš rungtynių labiausiai įstrigo akistata su katalonų „Barcelona“, viskas išėjo taip staigiai ir tik dabar susimąstau, kad teko pažaisti prieš ryškiausias planetos futbolo žvaigždes. Puikiai prisimenu, kaip teko gaudyti Thierry Henry, žengdavau kelis žingsnius ir jo jau nebėra“, - prisiminimais dalinosi R. Beniušis.

Beje, jis buvo toli gražu ne vienintelis lietuvis, kuris tą dieną kovojo prieš „Barceloną“ (1:3) – „Hearts“ sudėtyje tuo metu buvo ir Marius Žaliūkas, Audrius Kšanavičius, Andrius Velička, Saulius Mikoliūnas bei Kęstutis Ivaškevičius.

Futbolo.tv parengtame reportaže taip pat sužinosite, ar „Kruojos“ lyderis sugeba įdėti į krepšį, ką Ričardas galvoja apie artimiausius sezonus, ką jo gyvenime reiškia šeima bei kaip apskritai kaunietis tapo futbolininku.