Kaip DELFI sakė „Senukų“ atstovė spaudai Laima Petraitytė, spalio 31 d „Senukų“ parduotuvės visoje Lietuvoje dirbs šeštadienio darbo grafiku, o lapkričio 1 d. apskritai nedirbs.

Tuo metu statybines ir buities prekes pardavinėjantis prekybos centras „Ermitažas“ planuoja dirbti įprastu grafiku – 8-22 val.

Tarp didžiųjų mažmeninės prekybos centrų dauguma taip pat darbo grafiko keisti neplanuoja. Jokių pokyčių nedarysiantys nurodė „Rimi“, „Norfa“ ir „Iki“.

Tuo metu „Maxima“ planuoja keisti tik 16 pačių mažiausių parduotuvių darbo laiką Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir Molėtuose.

„Atsižvelgus į šiose parduotuvėse besilankančių klientų apsipirkimo įpročius, įvertinus klientų srautus lapkričio 1 d. šiose parduotuvėse ankstesniais metais, dalis šių parduotuvių nedirbs arba jų darbo laikas  bus  trumpinamas 2-3 val. - maždaug 1 val. vėlinant darbo pradžią ar parduotuvei darbą baigiant 1-2 val. anksčiau nei įprasta“, - DELFI sakė prekybos tinklo atstovė spaudai Renata Saulytė.

Prekybos ir pramogų centras „Akropolis”, kuris klientų lauks 8-22 val., kaip ir „Panorama“ bei „Ozas“ savo darbo laiko nekeis. Šie du prekybos centrai apsipirkinėjančių lauks 10-22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)