Kauno oro uosto svetainėje nurodoma, kad 7.25 val. į Stokholmą numatytas skrydis atidėtas iki 12.40 val. Beveik penkias valandas pakilti vėluoja ir lėktuvas į Oslą. Skrydis buvo numatytas 10.50 val, tačiau atidėtas iki 15.25 val.

Keleiviai, turintys bilietus į Londono Stanstedo oro uostą 11.55 val., skrydžio bus priversti laukti iki 15.20 val.

Visus šiuos skrydžius vykdo kompanija „Ryanair“.

Kaip DELFI sakė Kauno oro uosto atstovas, skrydžiai vėluoja dėl sugedusio lėktuvo.

„Sugedo lėktuvas ir tiek. Vienas sugedo, o dabar su tais vėlavimais, vis tiek skrydžiai bus vykdomi. Kadangi bazinis lėktuvas sugedo, tai automatiškai visi baziniai, kurie iš mūsų (skrenda – DELFI) vėluoja“, – sakė Kauno oro uosto darbuotojas.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teigia, kad skrydžiai atidėti dėl užsidegusio vieno iš variklių lėktuve, turėjusio ryte skristi į Stokholmą. Keleiviai skundžiasi, kad ryte keleiviai nebuvo išleidžiami nei parūkyti, nei buvo pasiūlyta vandens ar maisto. Vėliau, jiems buvo pasiūlyti maisto talonai.

Šeštadienį kai kurie skrydžiai vėlavo ir iš Vilniaus oro uosto: į Hurgadą (Egiptas) keleivius skraidinanti aviakompanija „Small Planet Airlines“ keleivius išskraidino vėluodama daugiau kaip valandą, tiek pat laiko vėluoja „Ukraine International Airlines“ skrydis iš Kijevo (Ukraina).

Trimis valandomis vėliau, nei planuota, iš Miuncheno nusileis ir „Air Lituanica“ lėktuvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)