Įvarčių lietus – taip dvikovą apibūdino portalas futbolo.tv, o „lietaus“ būta. Iš viso pelnyti net devyni įvarčiai. Keturi jų krito per pirmąjį kėlinį: 13 min. pasižymėjo dainaviškis Lukas Sendžikas, 19 min. po alytiškių vartininko Donato Mikučionio klaidos buvo paskirtas 11 m baudinys, kurį realizavo Evaldas Kugys. Rezultatas „Dainavos” naudai vėl tapo po L. Sendžiko smūgio 24 min., o iki 3:1 padidėjo po Dariaus Cibulsko pataikymo 40 min.

Antrame kėlinyje „Dainava” atsitraukė į gynybą, o „Nevėžis“ pelnė du įvarčius (64 min. Eisvinas Utyra, 70 min. Edvinas Kugys) be atsako ir rezultatą išlygino - 3:3. Be to, 73 min. Rimvydas Lipnevičius Kėdainių atstovus išvedė į priekį – 4:3. Tai pažadino alytiškius, kurie gausiomis pajėgomis metėsi į ataką: 82 min. rezultatą išlygino Kęstutis Balčiūnas (4:4), o 85 min. pergalę „Dainavai“ ir bilietą į LFF taurės turnyro ketvirtfinalį išplėšė D. Cibulskas.

LFF taurės ketvirtfinalyje „Dainava“ susitiks su Gargždų „Bangos“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)