42 metų "Striptizo" (Striptease) žvaigždė iš karto pateko į pirmuosius laikraščių puslapius, kai 2003-aisiais pradėjo susitikinėti su 15 metų jaunesniu A.Kutcheriu, todėl per jos mylimojo vestą humoristinį šou "Saturday Night Live" nepraleido progos pasijuokti iš esą didelio jųdviejų amžiaus skirtumo.

Pristatydamas naują populiaraus JAV televizijos šou seriją, A.Kutcheris pareiškė: "Apie įžymybes rašantys žurnalai tiek daug dėmesio skiria mūsų amžiaus skirtumui. Aš to nesuprantu, nes man rūpi tik tai, kad ji yra geriausias man kada nors nutikęs dalykas. Ir šįvakar ji yra čia. Demi, aš tave myliu".

Tada kamera pasisuko į D.Moore, sėdėjusią tarp žiūrovų. Aktorė buvo žilais plaukais, raukšlių išvagotu veidu ir dviguba pasmakre. O kai A.Kutcheris pakvietė D.Moore į sceną, ji lėtai atvažiavo invalido vežimėliu.

A.Kutcheris taip pat žaismingai spustelėjo vieną iš nukarusių D.Moore krūtų, priversdamas aktorę sušukti: "Tik ne televizijoje! Patausok tai vėlesniam laikui!"

Kiek vėliau dėl D.Moore "senatvės" nutrūko ir aistringas poros bučinys - A.Kutcheris savo burnoje aptiko dirbtinį mylimosios dantį.

Galiausiai A.Kutcheris savo pasirodymą baigė jį dievinančiai D.Moore prisipažindamas: "Aš taip pat tave myliu, močiute, norėjau pasakyti, brangioji!"

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją