Vos tik užsivilkęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ marškinėlius jau debiuto rungtynėse A. Jomantas aikštėje praleido net 32 minutes, pataikė 9 dvitaškius iš 9, pelnė 18 taškų ir surinko +25 naudingumo balus.

„Sportinė forma dar tikrai nėra gera, tačiau kiekvieną dieną ji gerėja. Pelnyti taškai niekada nebuvo mano svarbiausias tikslas. Visą laiką buvau toks žaidėjas, kuris dirba komandai. Jei ji laimi, man viskas gerai“, - savo pirmo pasirodymo nesureikšmino krepšininkas.

„Pieno žvaigždžių“ ekipa sezoną pradėjo, turėdama vos devynis krepšininkus, dėl to komanda per treniruotes net negalėjo ruoštis žaisdama penki prieš penkis.

„Mūsų komanda neblogai sukomplektuota, nors dar ne visiškai iki galo. Kita vertus, kol rungtynės laimimos, viskas yra gerai. Tik sulaukėme dešimto žaidėjo (Derricko Caracterio), tad, natūralu, kad buvo kliūčių treniruočių procese, bet tikiu, kad viską ištaisysime“, - apie komandos komplektaciją kalbėjo A. Jomantas.

Antradienio vakarą Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ laukia Prienų „Tonybet“ ekipos barjeras. Šios rungtynės, anot A. Jomanto, padės atsakyti į klausimą, ko verta yra jo ekipa.