Gamintojai planuoja, kad šis superautomobilis svers 1400 kg, o jame bus montuojamas variklis, pasiekiantis stulbinantį pajėgumą – 1400 AG. „Koenigsegg“ tikisi, kad naujokas galės lėkti 450 km/val. arba dar didesniu greičiu.

Kompanijos inžinierių kompiuteriai rodo, kad tai bus greičiausias pasaulyje automobilis pagal sprintą iki 200 km/val., 300 km/val. ir 400 km/val. Maža to, iki 400 km/val. būsimas „Koenigsegg Agera One:1“ turėtų įsibėgėti per 20 sek. Pastarasis rodiklis yra net 25 sek. geresnis už greičiausiu pasaulyje automobiliu tituluojamą „Bugatti Veyron“.

„Koenigsegg Agera One:1“ bus ribotos serijos modelis, kurio gamyba sieks tik 6 vnt. Gamintojų teigimu, visi šeši automobiliai jau iš anksto parduoti. Modelio kaina neatskleidžiama, tik pabrėžiama, kad ji gerokai didesnė už 1 mln. svarų sterlingų – būtent tiek kainuoja įprasta „Agera“ versija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)