DELFI skaitytoja Viktorija pamačiusi neįprastą draudimą poliklinikoje, nusprendė jį nufotografuoti. „Aš pradėjau fotografuoti, prie manęs priėjo darbuotoja ir paklausė, kodėl fotografuoju. Ji pasakė, kad taip yra todėl, kad gydytojai kabinetuose paskui nesusikalba su ligoniais, kai visi ypač žiemą pradeda šūkauti su telefonais už durų“, - ženklo atsiradimo istoriją skaitytojai paaiškino poliklinikos darbuotoja.

Susisiekus su Panevėžio rajono savivaldybės poliklinikos direktore Irena Janušoniene, ji sakė, kad įsakymo pakabinti tokį ženklą nerašiusi. „Aš manau, tai vien dėl to, kad (lankytojų kalbėjimas mobiliuoju telefonu - DELFI) iš tikrųjų trukdo gydytojo darbui ir slaugytojui. Čia tik dėl to – manau, galima pasikalbėti nuėjus nuo kabineto durų, - sakė I. Janušonienė. - Tikrai įsakymo tokio nerašiau, aš manau, kad čia pačių darbuotojų nuožiūra tai buvo padaryta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)