„Man labai patinka muzika“, – sako sunkvežimio vairuotojas A. Guy, turintis pagrįstą priežastį džiaugtis savo popdievaičiais ant „Volvo FH“. Savo sunkvežimį jis vadina „Prarastos legendos“.

Senų puikių pop ikonų portretai, kurie puošia juodą sunkvežimio kabiną, vaizduoja įvairius atlikėjus: Freddie Mercury, Amy Winehouse, Kurtą Cobainą, Michaelą Jacksoną, Natą Kingą Cole ir Janis Joplin.

Be to, kabina yra papuošta tuo, ką Andrew praminė „įvaizdžiu“: LED žibintais, chromuotais purvasaugiais, o viduje vyrauja kreminė ir švino pilkumo spalvos.

„Nors vairuotoju dirbu visą savo gyvenimą, tačiau tai – geriausias mano turėtas sunkvežimis,“ – prisipažįsta A. Guy. – Dar niekada neteko vairuoti tokio sunkvežimio. Tai geriausias dalykas, kurį esu turėjęs nuo savo karjeros pradžios.“

Paprasta suprasti kodėl. Pati kabina aprūpinta tiek praktiškais, tiek prabangiais priedais, įskaitant užrakinamą daiktadėžę, šaldytuvą, mikrobangų krosnelę, televizorių, pasukamas odines sėdynes ir gultą.

„Vienas iš daugybės kabinoje esančių portretų yra ir mano mėgstamiausias – tai Elvio portretas,“ – sako A. Guy. – Savo laikmečiu jis buvo rokenrolo karalius. Vairuodamas savo sunkvežimį, esu kelio karalius.“

Sunkvežimis ir vairuotojas

„Volvo FH16“

Sunkvežimio modelis: FH 16

Variklis: 750 AG

Pavarų dėžė: „I-Shift“

Kabina: „Globetrotter XL“

Kroviniai: įvairūs.

Andrew Guy

Amžius: 43

Gyvena: Bradforde, Vakarų Jorkšyre

Bendrovė: „Leadbeater Transports“

Gabena: įvairius krovinius

Patirtis: A. Guy vairuoja sunkvežimius 20 metų.

Kur: visoje Jungtinėje Karalystėje.