„Kadangi rasti kavinę, kurioje rodytų krepšinio čempionatą ar olimpinį krepšinį Londone, bene neįmanoma, 2008 metais įsteigiau Lietuvos krepšinio fanų lyga (LKFL)“, – pasakojo idėjos sumanytojas Evaldas Girskus.

Tai pirmas kartas, kuomet daugiau nei 8 milijonus talpinančiame mieste atsidarė bendra Lietuvos krepšinio aistruolių susibūrimo vieta.

„Tai – didžiausias krepšinio fanų būrys palaikantis mūsų rinktine Londone. Tai ne pelno siekianti organizacija, o įėjimas – nemokamas. Aistruoliams puiki proga laimėti prizų, atributikos, pasiklausyti lietuviškos muzikos, susipažinti su naujais žmonėmis ir svarbiausia – didžiausiame būryje palaikyti už mūsų šalies rinktinę“.

Visi susirinkusieji taip pat galės paragauti lietuviškų gėrimų bei laukiami su visa artilerija ir krepšinio rinktinės atributika. Baras iš viso talpina apie 900 žmonių, o jo adresas: Temple Station, Temple Place, WC2R 2PH London, United Kingdom.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)