„Rugpjūčio 27 d. Anupriškėse pramogų ir poilsio parke „TonyResort“ įsikursiantis „3 už Lietuvą“ padės tašką keliavimui po Lietuvą. Tai paskutinė stotelė, toliau tik didysis projekto finalas Kauno „Žalgirio“ arenoje“, - sakė renginį organizuojančios bendrovės „vipcommunications“ atstovė Loreta Stakauskaitė.

Baigiamajame ture tikimasi rekordinio dalyvausiančių mėgėjų komandų skaičiaus, o vienai iš jų teks 3X3 krepšinio aikštelėje susigrumti su 2003 m. Europos čempionu Arvydu Macijausku ir daugkartiniu LKL čempionu Andriumi Šležu. Šie du krepšininkai vienu metu yra žaidę „Lietuvos ryto“ klube, tad jiems pirštinę metusiai mėgėjų komandai lengva nebus. Krepšinio legendoms pagelbėti žada ir snaiperio savybėmis pasižymintis verslininkas, sporto rėmėjas Antanas Guoga.

„Esu projekto „3 už Lietuvą“ pagrindinio prizo steigėjas, žaidžiau ir nemažai rungtynių, aplankiau su turu Lietuos miestelius ir mačiau kokią reikšmę jis turi vietos žmonėms, ypač jaunimui. Jei didmiesčiai pripratę, sakyčiau, išlepę nuo renginių gausos ir įvairovės, tai šalies miesteliuose „3 už Lietuvą“ surengė tikrą, nuoširdžią šventę. Aš ir mano komanda dedame daug pastangų, kad Anupriškiu turas būtų įsimintinas čia apsilankiusiems“, - kalbėjo sporto mecenatas A. Guoga.

Nuo antradienio ryto prasidėsiantis ir visą dieną truksiantis renginys žada ne tik įnirtingas kova krepšinio aikštelėje. Pramogos, prizai laukia ir krepšininkų palaikymo komandų, žiūrovų.

„Pramogų ir poilsio parkas „TonyResort“, bei turo „3 už Lietuvą“ organizatoriai pasirūpino įspūdingais prizais. Įvairiose rungtyse dalyvausiantys žiūrovai galės laimėti Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės oficialius marškinėlius su krepšininkų parašais, kamuolį su visų laikų geriausio mūsų šalies krepšininko Arvydo Sabonio autografu“ ir daug kitų išskirtinių dovanų, - unikalius prizus vardijo L. Stakauskaitė.

Turą „3 už Lietuvą“ organizuoja Lietuvos krepšinio federacija ir integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“. Karščiausias projekto naujienas ir registracijos anketą rasite naujienų portale DELFI (http://sportas.delfi.lt/3-uz-lietuva/). Reportažus iš turnyrų miestuose transliuoja TV3 televizija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)