70-metė Linda Wolfe pirmą kartą ištekėjo 16 metų, dabar ji jau močiutė, turinti 23 buvusius vyrus.

Linda teigė, kad ją labiausiai viliodavo vestuvių romantika, todėl ji tiek daug kartų ir tuokėsi.

Geriausias meilužis iš buvusiųjų, anot jos, buvo Jackas Gourley, mėgęs slaptus pasimatymus, - ji tekėjo už jo tris kartus. Linda taip pat buvo ištekėjusi už vienaakio kalinio, du jos sutuoktiniai buvo gėjai, du benamiai. Keletas buvo jai neištikimi, vienas vyras netgi bandė uždusinti, o kitas saugojo šaldytuvą surakinęs grandine...

Paskutinės moters vestuvės su Glynnu Wolfe sulaukė visuomenės dėmesio – juk Linda tekėjo 23 kartą. Po metų, būdamas 88 metų, vyras mirė.

Misis Wolfe dvylika metų buvo viena, tai ilgiausias laikotarpis nuo pat jos vaikystės.

Pora, davusi įžadus šimtąjį kartą

Įsimylėjusi amerikiečių pora pasiekė Gineso pasaulio rekordą šimtąjį kartą atnaujinusi vestuvių įžadus. Ceremonija vyko Honoluluose, Havajuose, Hard Rock kavinėje.

Lauren ir Davidas Blairai iš Tennesio pirmą kartą susitiko 1982 metais ir iškart įsimylėjo. Jų pirmas pasimatymas vyko po dviejų dienų, o po trijų mėnesių Davidas pasipiršo. Lauren sutiko ne iš pirmo karto, bet 1984 metų vasarą jie susituokė Kalifornijoje.

Nuo tada Lauren ir Davidas, kuriems dabar virš 60 m., atnaujindavo savo meilės įžadus ir kiekviena ceremonija vykdavo skirtingoje vietoje. Ši pora išties mėgsta medaus mėnesius.

Vyras, vedęs 53 kartus

Po 52 santuokų 72 metų Malaizijos pilietis Kamarudinas Mohamedas vedė ir 53 kartą, vestuvės vyko 2004-aisiais, jo žmona tapo Khadijah Udin, prieš daugelį metų buvusi pirmoji žmona. Jiedu išsiskyrė prieš 50 metų, pragyvenę tik vienerius metus.

Vyriškis teigė nesąs nuotykių mėgėjas, negalėjęs surasti tinkamos žmonos net 51 kartą. Jo 52-osios vedybos buvo bene sėkmingiausios, sutuoktiniai kartu išgyveno 20 metų, kol žmona mirė nuo vėžio.

74 metų Khadijah Udin sutiko vėl ištekėti tik su sąlyga, kad jis nebesižavės kitomis moterimis ir mylės ją amžinai. Laimingas jaunikis sutiko su visomis sąlygomis ir pasižadėjo mylėti savo žmoną visą likusį gyvenimą.

Tarp 52 moterų, kurias jis buvo vedęs, viena buvo anglė, dvi iš Taičio. Jo trumpiausia santuoka truko vos dvi dienas. Kamarudinas turi aštuonis vaikus nuo šešių žmonų ir šešiolika anūkų. Rekordininkas mirė 2007 metais, patvirtinus rekordą, kad jis yra daugiausiai kartų vedęs vyras žemėje.

Bus daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)