Tiesa, neoficialiai paskelbta, kad pirmadienį „Arsenal“ komanda pateikė 10 mln. svarų pasiūlymą „Newcastle“ klubui už Yohaną Cabaye, tačiau A. Wengeras atsisakė komentuoti šį galimą sandorį.

„Arsenal“ klubo trečiadienio vakarą laukia Čempionų lygos turnyro atrankos dvikova Stambule su „Fenerbahce Ulker“ ekipa.

„Aš tik noriu pakartoti, kad 16 metų mes buvome labai sėkmingi transferų turguje. Jei pažiūrėsite į žaidėjus, kurie išbėgs į aikštę - visi jie aukščiausios klasės futbolininkai. Neturėtumėte to pamiršti“, - rungtynių išvakarėse kalbėjo A. Wengeras. - Nereikia manyti, kad kažkur žaidžia geresni žaidėjai nei pas mus. Svarbu vertinti tai, ką turime, ir fanai privalo tai suprasti.

Dėl Y. Cabaye noriu pasakyti štai ką. Jūs nė nenutuokiate, ką mes iš tikrųjų padarėme. Jūs nė nenutuokiate, ar mes iš tikrųjų pateikėme pasiūlymą ir nieko nežinodami padarėte išvadas. Neįtikėtina, kaip žmonės lengvai gali susidaryti nuomonę apie dalykus, apie kuriuos nieko nežino.

Aš nepasakosiu, kas nutiko. Tikrai nesiruošiu aiškinti visko, ką mes darome. Tai neįmanoma. Jei atliksime transferą - paskelbsime. Visada taip darome. Kitaip tariant, privalote leisti mums dirbti savo darbus“, - kalbėjo A. Wengeras.