Prieš vilniečiams išvykstant į Austriją, spaudos konferencijoje mintimis apie rungtynes pasidalino vyriausias komandos treneris M. Zubas.

Užduotys priešininkų aikštėje - aiškios

„Visų pirma turime koncentruotis į savo galimybes. Nėra lengva analizuoti varžovus, tačiau svarbiausias darbas yra paruošti savo komandą artėjančiam mūšiui.

Turėjome galimybę paskutines varžovų rungtynes stebėti per televiziją, o šeštadienį buvau Austrijoje ir gyvai mačiau mačą tarp „FC Salzburg“ ir „SK Sturm Graz“ ekipų. Sukaupėme pakankamai informacijos apie žaidėjus, komandą ir jų žaidimo lygį. Dabar svarbiausia - paruošti gerą taktiką“

Varžovų statusas nebaugina

„FC Salzburg“ yra favoritai. Tai svarbi komanda Europoje ir niekas nesitiki, kad ji gali mums pralaimėti. Mes ruošiamės kautis, norime pateikti staigmeną, kaip tai padarėme žaisdami prieš „Lech“.“ - teigė M.Z ubas.

Lemiamas rungtynes nori žaisti Vilniuje

„Kalbant apie pirmos dvikovos Austrijoje rezultatą, konkretaus tikslo neturime. Sieksime nepraleisti daug įvarčių, kad į Vilnių grįžtume turėdami realias galimybes žengti į grupių etapą“, - kalbėjo M. Zubas.

R. Leliūga: austrai paliko labai gerą įspūdį

Žalgirio žaidėjui Ryčiui Leliūgai varžovai iš Austrijos paliko gerą įspūdį.

„Žiūrėjome Austrijos čempionato rungtynes. Iš tikrųjų labai gerą įspūdį paliko. Su tokia stipria komanda mes šiais metais dar nežaidėme. Labai gerą formą demonstruoja, nors pas juos kiek žinau tik sezono pradžia. Kiekvien0ose rungtynėse jie muša po tris-keturis įvarčius“, - varžovų žaidimą vertino žalgirietis.

R. Leliūga mano, kad „Žalgiris“ dabar yra optimalios sportinės formos.

„Patys matėte, kaip mes žaidėme prieš (Alytaus) „Dainavą“. Sunku buvo susikaupti. Dabar ruošiamės iš naujo, laukiame. Manau, kad mes irgi šiuo metu (esame) optimaliausios formos. Mes žaisime išvykoje tuo vadinamu antru numeriu, o jie žais namuose. Jie bandys susikrauti sau bagažą prieš antras rungtynes. Jų tikrai netenkins (rezultatas) 0:0. Mes žaisime nuo gynybos ir ieškosime savo šanso. Turi ir jie minusų“, - kalbėjo R. Leliūga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)