Merginų varžybose vienos pirmenybių favoričių Europos aštuoniolikmečių ir pasaulio devyniolikmečių čempionės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė šeštadienį šešioliktfinalyje žais su lenkėmis Maria Wloch bei Natalia Gruszczynska. Šį mačą laimėjusi pora aštuntfinalyje susitiks su Olandijos atstovėmis Joy Stubbe ir Marloes Hesselink.

Vaikinų turnyre Arno Rumševičiaus ir Luko Každailio duetas pirmajame atkrintamųjų varžybų rate susitiks su bulgarais Stefanu Ivanovu ir Dimitaru Kalchevu, o jei iškovos pergalę aštuntfinalyje žais su šveicarais Dennisu Lerchu ir Marco Krattigeriu.

Jauniausieji čempionato dalyviai Matas Navickas ir Edvinas Vaškelis šešioliktfinalyje susitiks su rusais Aleksandru Margijevu ir Aleksandru Kozorezovu. Šio mačo nugalėtojų aštuntfinalyje laukia pirmenybių favoritai Lenkijos paplūdimio tinklininkai Michalas Brylas ir Kacperas Kujawikas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)