„Būtent krepšininkų nesėkmės ir sukelia didžiausią komentatorių audrą. Staiga visi tampame krepšinio ekspertais, išmanančiais visus šio žaidimo niuansus ir galintys patarti pačiam Linui Kleizai ar net Jonui Kazlauskui.

Turas „3 už Lietuvą“ suteikia visiems šansą išbandyti savo gebėjimus tikroje krepšinio aikštelėje, prieš tikras krepšinio legendas. Panevėžio laukia rimtas išbandymas, nes sekmadienį kamuolį vėl į rankas paims Giedrius Gustas, Darius Songaila, Donatas Slanina bei slaptu legendų komandos ginklu tapęs Antanas Guoga“, – sakė turą „3 už Lietuvą“ organizuojančios agentūros atstovė Loreta Stakauskaitė.

Projekte „3 už Lietuvą“ dalyvausiantys panevėžiečiai ir jų palaikymo komandos dar kartą galės įrodyti atsidavimą oranžinio kamuolio religijai ir rugpjūčio 12 d. jų miestą aplankysiančiai Lietuvos nacionalinei vyrų krepšinio rinktinei, kuri žais draugiškas rungtynes su Švedijos ekipa.

„Stengiamės sutrumpinti fanų kelią iki arenos, todėl šešiolikai Panevėžio ture užsiregistravusių mėgėjų komandų padovanosime kvietimus į draugiškas rungtynes Lietuva–Švedija. Šią staigmeną panevėžiečiams dovanoja prie turo organizavimo prisidedanti Lietuvos krepšinio federacija“, – teigė L. Stakauskaitė.

„3 už Lietuvą“ Panevėžio turo kovos vyks rugpjūčio 11 d., miesto Laisvės aikštėje. Dalyvių registracija prasidės nuo 12:30.

Turą „3 už Lietuvą“ organizuoja Lietuvos krepšinio federacija ir DELFI. Karščiausias projekto naujienas ir registracijos anketą rasite naujienų portale DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)