Sėkmingai transliuojanti kruopščiai atrinktą muziką internetinė radijo stotis po savo sparnu glaudžia ne tik Lietuvoje gerai žinomų atlikėjų laidas, bet ir staigmeną naktinio gyvenimo gerbėjams.

Rudenį startuosiantis vakarėlių ciklas „Tonite Sessions“ žada būti ryškiu ir įsimintinu veidu naktiniame gyvenime, mat organizatorių tikslas – į Lietuvą atvežti kuo daugiau gerai žinomų, bet dar nematytų atlikėjų.

Iškilmingam startui neatsitiktinai buvo pasirinktas olandų duetas Kraak & Smaak, itin palankiai vertinamas Londone, Amsterdame bei kituose pasaulio kraštuose. Kaip niekad sėkmingus savo kūrybinius
metus olandai pažymės išraiškingu DJ setu "Lofte", kurį pagyvins MC Berenice Van Leer pasirodymu.

Muzikinę amuniciją „Tonite Sessions“ startui ruošia ir Rembo (ZIP FM), Morkus (Curly Music) bei Darius DU & Mr. Sweet (Tonite Radio), Makdett, Donny Drums (Live Percussion).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)