Jie juk grūmėsi dėl teisės patekti į rugsėjo 1-ą dieną įvyksiantį didįjį „3 už Lietuvą“ projekto finalą Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Geriausios Alytaus mėgėjų komandos laukė nemenkas iššūkis – krepšinio žvaigždžių komanda, kuriai atstovavo pasaulio jaunimo čempionato bronzos medalius laimėjusios ekipos treneris Tomas Masiulis, buvęs žalgirietis Gintaras Staniulis, vietos publikos numylėtinis, buvęs Lietuvos rinktinės narys Tomas Pačėsas bei verslininkas, krepšinio rėmėjas Antanas Guoga.

Alytuje turo kulminacija tapęs mačas prasidėjo nerezultatyviai. Abi komandos kietai kovojo aikštelėje ir kurį laiką atrodė, jog grumiasi vienas kitam lygūs varžovai. Taškų sąskaitą rungtynėse atidarė krepšinio legendos po keleto tikslių atakų turėjusios pranašumą – 2:0.

Nors taškus pelnyti netruko ir „Mėgėjai“ didžiam vietos publikos džiaugsmui vieną po kito taiklius dvitaškius metimus laidė T. Pačėsas, išsaugojęs savo komandai saugią persvarą.

Į aikštelę įžengęs verslininkas A. Guoga netruko paleisti ir savo „etatinį“ tolimą metimą, po kurio komandas skyrė trys taškai – 7:4.
Rungtynių pabaigoje tiksliai sužaidusios gynyboje krepšinio legendos apgynė savo garbę ir šventė sunkią pergalę rezultatu – 9:6.

Šis pralaimėjimas neleido „Mėgėjų“ komandai tiesiausiu keliu žengti į didįjį projekto „3 už Lietuvą“ finalą. Į finalinį projekto etapą keliaus tik tos komandos, kurios įveiks krepšinio legendas. Jei tokių ekipų neatsiras, rugsėjo 1-ą susitiks dvi mažiausiu skirtumu pralaimėjusios projekto dalyvių komandos.

Turą „3 už Lietuvą“ organizuoja Lietuvos krepšinio federacija ir integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“. Karščiausias projekto naujienas ir registracijos anketą rasite naujienų portale DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)