Baltijos šalių muzikantai, dirbdami kartu ne vien smagiai ir turiningai leis laiką, tačiau kurs „Baltic Trail“ muzikos leidinį.

Vieni iš idėjos iniciatorių – „The Baltic Scene“ - planuoja įrašyti ir išleisti „Baltic Trail“ albumą, su lietuvių, latvių ir estų jaunųjų muzikantų kūryba. Be darbo studijoje, kursantai turės du didelius koncertus: vienas jų – rugpjūčio 17, „Surfcamp Festival“, Lietuvoje ir rugpjūčio 19, Rygos „Kanepes“ kultūros centre.

Pagrindiniai „Baltic Trail“ organizatoriai – Latvijos beats ir bassmusic įrašų kompanijos „Dirty Deal Audio“ įkūrėjas Kristapas Pukitis. Jį palaiko Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjas ir radijo laidų vedėjas Vitalijus Vaiper Despotin iš „Renegades Of Bump“ kompanijos, estų muzikantas Sanderis Mölderis ir „The Baltic Music Scene“ portalo įkūrėja Natalie Mets.

Natalie Mets: “Esminė problema, kartu ir idėja, yra tai, kad Baltijos regiono muzikos kūrėjai nežino, kad kuria labai panašią muziką, kokia ji verda jų kaimynystėje. Šis susibūrimas yra puiki proga sujungti pačius geriausius Baltijos regiono elektroninės muzikos kūrėjus šiuo metu, padėti jiems susipažinti ir sukurti stipresnį ryšį vardan elektroninės muzikos suvokimo, tarptautiniu lygmeniu.”

Dalyviai: Estija: Kask, Sander Mölder, Tommy Cash, Lauri Lüdimois, Luka, Firejose. Latvija: Tenda, Uppfade, Edgars Zilde, Niklavz, TVMaskava, Ashnikko. Lietuva: Fingalick, ba., Wasted Gaze, Cherry on Top, Justicious, Munpauzn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją