Kulinarinės laidos vedėjai Beatai Nicholson per filmavimą teko supjaustyti kelis kilogramus svogūnų, dėl ko žinomai moteriai teko nubraukti ne vieną ašarą.

Egidijus Knispelis, apsiginklavęs telefonais, priiminėjo „TV pagalbos“ iškvietimus, o Mindaugas Stasiulis su žavia partnere įkūnijo romantiškuosius Romeo ir Džiuljetą.

Aktorius Džiugas Siaurusaitis klipe tapo žiūrovų numylėtu Kostia, kuris ir toliau džiugins „Moterys meluoja geriau“ gerbėjus, o savo humoristo talentą „Humoro grandų įou“ demonstruos Vitalijus Cololo.

Klipe taip pat nusifilmavo publicistinės žurnalistikos profesionalė Audrė Kudabienė, aktoriai Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn

Žiūrovų laukia ne tik intriguojantis naujo sezono pristatymo vaizdo klipas, bet ir garso takelis. Tačiau koks jis, kol kas laikoma paslaptyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)