Hito „Born This Way“ atlikėja rašė:

„Stoviu čia laukdama / kol trenksi į gongą / sudaužydamas kritiko žodžius / tai gerai ar blogai? (angl. „I stand here waiting for you to bang the gong to crash the critic saying: is it right or is it wrong?“)“.

Ši daina turi pasirodyti rugpjūčio 19 dieną. Tai bus pirmasis kūrinys iš būsimo dainininkės albumo „Artpop“, kuris bus išleistas lapkričio 11-ąją. Albumas taip pat pasirodys programėlės formatu, kuri „sujungs muziką, meną, madą ir technologijas su nauja interaktyvia pasaulio bendruomene“.

Tuo tarpu pati Lady Gaga sulaukė kaltinimų pažeidus Rusijos imigracijos įstatymus ir per vieną 2012 metų koncertą „propagavus homoseksualizmą“. Rusijos politikas Vitalijus Milonovas generaliniam prokurorui įteikė prašymą pradėti tyrimą dėl Lady Gagos viešnagės Rusijoje, tvirtindamas, kad ji galėjo pažeisti šalies įstatymus, koncertuodama Rusijoje komerciniais tikslais tik su turistine viza.

Kiek anksčiau panašių veiksmų V. Milonovas ėmėsi ir prieš Madonną. Politikas, kuris Maskvos savivaldybėje inicijavo įstatymą, draudžiantį gėjų propagandą tarp nepilnamečių, abi dainininkes kaltino „homoseksualumo propagavimu“.

Gali būti, kad Lady Gagos byla bus perduota tolesniam Užsienio reikalų ministerijos ir Federalinės migracijos tarnybos tyrimui. Rusijos Generalinės prokuratūros atstovas spaudai sakė: „Išduotos vizos tinka tik kultūriniams mainams ir jų turėtojui nesuteikia teisės užsiimti kokia nors komercine veikla“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)