Aktyviojoje zonoje visą dieną nenurimo siautulys, kai energingiausi festivalio svečiai žaidė tinklinį bei minifutbolą. Be šių sporto varžybų dalyviams buvo surengtos pramogos prie Kauno marių, kur buvo galima išmėginti save įvairiose rungtyse, bei džiaugtis vandens pramogomis. Pramogos surengtos ne tik vandenyje, bet ir šalia jo, tad buvo galima pasikaitinti pirtyje ant ratų bei atsipalaiduoti kubiluose.

Antrosios dienos vakarinėje dalyje, pagrindinėse „Utenos“ bei „Granatų“ scenose pasirodė: „Beissoul“, „Gjan“, „Keymono“, „Liūdni Slibinai“ „The Asteroids Galaxy Tour“, „Dub Fx“, „Skamp“ ir „Fenech-Soler“. Vakaro metu netrūko linksmybių, ypač kai grupė „Liūdni slibinai“ surengė „Maironio diskoteką“, kuri užvaldė publiką ir neleido atsikvėpti nuo Kristijono Donelaičio, Antano Baranausko bei Salomėjos Neries poemų parodijų.
„Granatų“ scenoje atėjus laikui atlikėjui „Dub Fx“ įžengti į sceną, jo jau laukė ištikimiausi gerbėjai, tačiau vietoj atlikėjo į sceną įžengė vedėjas, kuris pranešė, jog grupės „Skamp“ ir „Dub Fx“ apsikeis savo pasirodymais, nes „Dub Fx“ daiktai skrydžio metu pasimetė ir atlikėjas negali koncertuoti be savo įrangos. Net tokie nesklandumai nepalaužė ištikimiausių gerbėjų, kurie per „Skamp“ pasirodymą neapleido savo vietų prie pat scenos laukdami „Dub Fx“.

Grupei „Skamp“ apšildžius publiką, pasirodė ir ilgai lauktas gatvės muzikos atlikėjas „Dub Fx“. Į sceną jis įžengė su gitara, kurios, kaip jis pats teigė, nėra puikiai įvaldęs, tačiau publikai sužavėti įgūdžių užteko. Po pirmosios savo dainos atlikėjas pasakojo, jog tai yra pirmasis koncertas jo gyvenime, kai jis neturi savo įrangos. Tikimasi, kad „Dub Fx“ daiktai išskrido kitu reisu ir jau sekančiame koncerte atlikėjas galės džiuginti savo gerbėjus savo talentu.

Vakaro programa tesėsi iki pat ryto, kai „Zip Fm“ sceną nuo dvyliktos valandos nakties užvaldė DJ Vidis, o po jo penktą valandą ryto miegoti su savo programa neleido „L8M8 & Jackmin“. Kiaurą parą veikusi „Zip Fm“ scena linksmino festivalio svečius ir paskutiniąją dieną, kai visi jau kraustėsi palapinės ir ruošėsi palikti festivalio teritoriją.

Pirmą kartą tris dienas vykęs festivalis „Granatos Live“, davęs didelę dozę geros ir kokybiškos muzikos, šiandien uždaro savo vartus. Tikimasi, kad išsipildys Jurgos Šeduikytės palinkėjimas ir festivalio vartai vėl bus atverti kitais ir dar kitais metais su dar daugiau pramogų, geros nuotaikos bei uždegančios muzikos.