Taip Garis atsidūrė VšĮ „Mažoji Liza“ globoje. Deja, neturime kur priglausti mažylio, tad šiuo metu Garis glaudžiasi vet. klinikos stacionare. Jam suteikta būtina pagalba, jis yra pamaitintas bei saugiai įkurdintas. Tačiau jam labai labai reikalinga laikina globa. Tokiam mažam ir tokios būklės Gariui labai reikalinga nuolatinė priežiūra. Vet. klinikos darbuotojai negali skirti pakankamai laiko. Tad kreipiamės pagalbos – gal atsirastų galintis Garį priglausti laikinai?

Garis – mažas, jaukus, visiškai nebijantis žmogaus kačiukas. Tačiau... Taip, jo išvaizda baugina – sergantis, praplikęs. Nuplikimų daug: letenos, uodega, galvytė. Pakaušyje didžiulis nuplikęs randas. Veterinarai įtaria, jog galimai tai grybelis, taip pat rinotracheitas. Tačiau ėda Garis noriai, kabinasi į gyvenimą iš visų jėgų, kiek jų turi. Garis jau nublusintas, jam paskirtas gydymas. Tačiau jam reikia laikinos globos, tikime, kad laikinuose namučiuose Garis žymiai greičiau pasitaisys ir pradės mus visus džiuginti savo krečiamais pokštais.

Būsimus globėjus instruktuosim, apmokysim, viską paaiškinsim. Viską, ko gali reikti kačiuko priežiūrai– pradedant maistu, baigiant vaistais – duosime. Teprašom iš Jūsų tik dėmesio, meilės, rūpesčio ir nedidelio kampučio Jūsų namuose! Taip pat labai reikalinga finansinė parama Gario gydymui bei stacionarui. Būsime dėkingi už bet kokią pagalbą! Ačiū!

Susisiekime tel.nr. 8 600 14377 arba el.paštu info@mazojiliza.lt