"Liepos 11-ą mums gimė mergaitė. Ačiū už sveikinimus, jaučiamės puikiai. Pačios geriausios emocijos", - DELFI kalbėjo E. Krungolcas.

Paklaustas apie dukrytės vardą, sportininkas patikino, jog su sutuoktine kol kas jo dar neišrinko, tačiau bando pritaikyti, renka ir analizuoja visus galimus variantus. Tėvai savo dukrą jau parsivežė į namus ir, kaip skaitomiausiam naujienų portalui DELFI kalbėjo pats E. Krungolcas, jaučiasi be galo laimingi.

"Ištisai naktį nepamiegosi, reikia ir keltis, nuraminti. Vis tiek toks vaiko būdas. Kol mažas, nori nenori tenka keltis", - didžiausiam ir populiariausiam portalui pasakojo sportininkas.

Pasiteiravus, kaip dukros gimimas keičia tėvų gyvenimą, E. Krungolcas patikino, kad kol kas praktiškai visas laikas skiriamas naujagimei.

"O kaip bus ateityje... Juk žmonės derina tuos dalykus, darbus. Manau, kai sumažės rūpesčių su vaiku, atrasime laiko ir sau. Nėra neįmanomų dalykų", - DELFI kalbėjo E. Krungolcas.

Žinomas vyras labai atsakingai ruošėsi tėvystei, skaitė knygas apie vaikų auginimą, jau prieš kurį laiką įrengė atžalai atskirą kambarį.

Paklaustas, žinia apie šeimos pagausėjimą buvo netikėta, ar labai laukta, E. Krungolcas jau anksčiau neslėpė, kad kūdikio labai laukė.

"Taip, šeimos pagausėjimas buvo ilgai planuotas, - sakė E. Krungolcas. - Susipirkome viską ir susiplanavome iš anksto. Tai - ne spontaniškas žingsnis."

Edvinas Krungolcas ir jo išrinktoji Vesta žiedus sumainė 2008-ųjų rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)