Penktadienį baro lubas sodriais deep house kirčiais išjudinti bandys iš Londono atvykstantis Clancy. Vos 24 m. sulaukęs didžėjus klubinėje scenoje debiutavo prieš porą metų ir netrukus atkreipė žinomų įrašų kompanijų „Mute Records“ bei „Peacefrog“ dėmesį. Bendradarbiavimas su jomis atvėrė pagrindinių Didžiosios Britanijos klubų duris ir šiandien Clancy pasirodymas yra laukiamas tiek gimtosios šalies, tiek užsienio šokių aikštelėse. 

Kartu su perspektyviu talentu scenoje pasirodys „Beach Bar Nida“ lankytojų numylėtinis St.Stereo, daug vilčių teikiantis DJ Uninfected bei garsiausiai šią vasarą Nidoje skambančios vietos rezidentas DJ MeCool.

Šeštadienio naktį Baltijos jūros pakrantę užklups tikra electro audra – į Lietuvos pajūrį užsuks šiuo metu vienos madingiausių Prancūzijos šokių muzikos grupių „Club Cheval“ delegacija. Prieš septynerius metus pirmąkart susitikęs reivo maištininkų kvartetas savo požiūriu nustebino net ir visko girdėjusius šokių muzikos kritikus. Maža to, kompromisų nepripažįstantiems prancūzams neseniai buvo pasiūlyta remiksuoti pop princesės Rihannos bei šokių muzikos legendos Vitalico kūrinius.

Daug žadančią naktį su „Club Cheval“ nariais Canblaster ir Sam Tiba Nidoje papuoš ir vietiniai scenos veikėjai Vaiper su Nightjar, pristatysiantys bendrą projektą „Oogle vision“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją